Zoeksuggesties

Dit jaar viert ProMinent het 60-jarige bestaan van het bedrijf

Toen mijn vader, prof. dr. Viktor Dulger in 1960 de stap waagde naar zelfstandigheid, kon nog niemand vermoeden wat daaruit ooit zou ontstaan. De ProMinent Group heeft zich sinds de oprichting 60 jaar geleden, ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevende fabrikant op het gebied van doseertechniek en waterdesinfectie.

Toen mijn vader, prof. dr. Viktor Dulger in 1960 de stap waagde naar zelfstandigheid, kon nog niemand vermoeden wat daaruit ooit zou ontstaan. De ProMinent Group heeft zich sinds de oprichting 60 jaar geleden, ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevende fabrikant op het gebied van doseertechniek en waterdesinfectie. Er werken meer dan 2700 medewerkers bij het bedrijf, op de hoofdvestiging in Duitsland en op 50 andere vestigingen wereldwijd. Doorslaggevend voor dit succes is dat wij steeds blijven vernieuwen en blijven streven naar precisie.

Wij zijn bijzonder trots dat wij dit jaar ons 60-jarig jubileum mogen vieren. En hoewel dit jubileum vanwege de wereldwijde coronacrisis in een economisch zware periode valt, kijken wij met dankbaarheid terug op het verleden en zien wij de toekomst vol motivatie en met groot vertrouwen tegemoet. Graag wil ik mijn bijzondere dank uitspreken aan alle medewerkers, klanten en leveranciers, die ons op onze lange reis steeds hebben begeleid.

Prof. dr. Andreas Dulger

CEO

Neem contact met ons op

Dominique BERGER

Managing Director, ProMinent Belgium S.A., N.V.

»Mijn team en ik helpen u graag! Neem gerust contact met ons op.«

+32 (0)2 391 42 80  Aanvraag versturen   

Nieuws en evenementen

Passende producten

De magneetgekoppelde centrifugaalpomp von Taine voor het pompen van vloeibare media werkt veilig en betrouwbaar: Vloeibare chemicaliën worden lekvrij verpompt.

meer weten

Chloordioxide-installatie, die continu ClO2 produceert op basis van het chloor/zuur-proces met verdunde chemicaliën. De meest eenvoudige bediening, een overzichtelijke opbouw, analoog, handmatig of via contacten regelbaar.

meer weten

Chloordioxide-installatie voor het doseren van chloordioxide met geconcentreerde chemische grondstoffen. Het beproefde veiligheidsconcept beschermt mens en milieu. Het gecertificeerde rendement garandeert een efficiënte productie van chloordioxide. Bello Zon CDKd is eenvoudig en veilig integreerbaar in elk waterbehandelingsproces.

meer weten

Bello Zon CDLb H2SO4 speciaal voor corrosiekritische toepassingen voor de bereiding van een chloride-arme chloordioxide-oplossing. In de chloordioxide-installatie wordt de ClO2 met onderbrekingen geproduceerd volgens het zuur/chloriet-proces.

meer weten

Chloordioxide-installatie voor het produceren van een chloorvrije chloordioxide-oplossing, zeer geschikt voor meerdere doseerpunten. Bello Zon CDLb produceert ClO2 discontinu op basis van het zuur/chloriet-proces met verdunde chemicaliën.

meer weten

Chloordioxide-installatie voor het doseren van chloordioxide met verdunde chemische grondstoffen. Het gecertificeerde rendement garandeert een efficiënte productie van chloordioxide. Bello Zon CDVd eenvoudig en veilig integreerbaar in elk waterbehandelingsproces.

meer weten

De compacte lobbenpomp transporteert viscose en zelfs abrasieve media met max. 100 m³/h, dankzij de ventielloze constructie ook met omkeerbare pomprichting. Behuizing, plunjers en afdichtingen zijn passend bij het medium in verschillende materialen verkrijgbaar.

meer weten

De debietmeter DULCOFLOW meet pulserende stromingen nauwkeurig binnen een bereik vanaf 0,03 ml/slag, volgens het ultrasoon-meetprincipe. Het debietmeetapparaat bereikt de hoogst mogelijke chemicaliënbestendigheid omdat onderdelen die met het medium in aanraking komen, van PVDF en PTFE zijn gemaakt.

meer weten

Doseer- en legingsstation DULCODOS SAFE-IBC voorziet uw proces ononderbroken van chemicaliën. Deze voldoet aan de gewijzigde wetgeving voor waterverontreinigende vloeistoffen volgens de Duitse AwSV.

meer weten

Het proportionele doseerapparaat Promatik wordt in de drinkwatersector toegepast voor het debietafhankelijk, instelbaar doseren van vloeibare media zoals EXACTAPHOS®. Het bestaat uit de doseerpomp beta, een contactwatermeter, een zuiggarnituur met voetventiel, niveauschakelaar en wandconsole, evenals een doseerventiel en een doseerleiding.

meer weten

Doseersysteem DULCODOS Ammoniak voor een reukarm en veilig gebruik van ammoniakoplossingen. Voor een stabiele pH-waarde en verminderde corrosie in het stoomsysteem.

meer weten

Het aansluitklare doseersysteem DULCODOS Compact dient voor dosering van chemicaliën met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid met verschillende motordoseerpompen. Dankzij de modulaire opbouw is deze plug-en-playoplossing geknipt voor standaardiseerbare installaties.

meer weten

Voor het opslaan en doseren van vloeibare chemicaliën. Via een keuzesysteem (identcode) kan het doseersysteem eenvoudig, snel een flexibel worden aangepast aan uw doseertaak.

meer weten

DULCODOS panel is een compleet doseersysteem voor een betrouwbare dosering van chemicaliën. Deze is nu snel verkrijgbaar in een nog plaatsbesparender uitvoering - dankzij onze nieuwe normen. Afhankelijk van de bestendigheid van de materialen, de pompcapaciteit en de functionaliteit, kunt u kiezen uit perfect op elkaar afgestemde componenten.

meer weten

De chloor-doseerinstallatie DULCODOS Pool Basic is een complete oplossing voor het privézwembad waarbij het chloorgehalte via een onderhoudsarme meting van het redoxpotentiaal wordt geregeld.

meer weten

De chloordoseerinstallatie DULCODOS Pool Comfort is een comfortabele oplossing voor het instellen van de pH-waarde en voor de desinfectie van zwembaden met vloeibare chloorproducten. Toegang op afstand via wifi en LAN op de geïntegreerde webserver.

meer weten

Chloor-doseersysteem voor individuele instelling en bewaking van alle gangbare hygiëne-hulpparameters in openbare zwembaden. DULCODOS Pool Professional zorgt voor briljante waterkwaliteit en voor verlaging van de bedrijfskosten door de Eco!Mode.

meer weten

Chloorvrije waterbehandelingsinstallatie voor ecologisch bedrijf van privézwembaden. Veilige waterdesinfectie met actief zuurstof als aansluitklare totaaloplossing.

meer weten

Het polymeeraanmaakstation DULCODOS ULIa is een inline-installatie en verwerkt vloeibare polymeren tot een volledig geactiveerde oplossing. Met geïntegreerde meng- en rijpingskamer en moderne slangendoseerpomp is de installatie optimaal uitgerust voor elke toepassing.

meer weten

Ineen zeer compacte ruimte worden in het doseersysteem DULCODOS universal mini PE betrouwbare standaardcomponenten samengevoegd, die precies zijn afgestemd op uw behoeften.

meer weten

Ineen zeer compacte ruimte worden in het doseersysteem DULCODOS universal mini PP betrouwbare standaardcomponenten samengevoegd, die precies zijn afgestemd op uw behoeften.

meer weten

Het doseersysteem DULCODOS universal combineert zorgvuldig samengestelde standaardcomponenten met de door u gekozen magneetmembraandoseerpomp. Dit is uw gemakkelijke weg naar een betrouwbare dosering van vloeibare chemicaliën.

meer weten

Het doseersysteem POLYMORE is een inline-aanmaakstation waarin vloeibaar polymeer via een slangpomp in de drukgekapselde meerzone-menginrichting bij het verdunningswater komt. Het resultaat is een bereide en homogene polymeeroplossing.

meer weten

Het doseersysteem PolyRex is een aanmaakstation met twee verdiepingen voor het verwerken van vloeibare en poedervormige polymeren. Het bestaat uit de pomp- en mengeenheid en de twee RVS-tanks op twee verdiepingen. De toegepaste polymeren worden optimaal benut.

meer weten

Handmatig polymeeraanmaakstation ULTROMAT MT: Perfect doseersysteem voor de verwerking van vloeibare en poedervormige polymeren in kleine hoeveelheden, zeer robuust en voordeling.

meer weten

Het doseersysteem ULTROMAT ULDa van ProMinent is een automatische polyelektrolyt-bereidingsinstallatie. Overal waar synthetische polymeren automatisch moeten worden bereid als vlokhulpmiddel voor polymeeroplossingen, is de toepassing zinvol.

meer weten

Polymeeraanmaakstation ULTROMAT ULFa (doorloopunit): Met dit doseersysteem kan het vlokmiddel voor de bereiding van een kant-en-klare polymeeroplossing worden aangemaakt. De installatie is speciaal ontworpen voor volautomatische aanmaak van polymeeroplossingen.

meer weten

Het doseersysteem ULTROMAT ULPa (pendelinstallatie) is geschikt voor het aanmaken van vlokhulpmiddelen voor een kant-en-klare polymeeroplossing.

meer weten

Via rotatieproces geproduceerde PE-tanks. Kan worden uitgebreid met ProMinent doseerpompen, zuiglansen en roerwerken. De stapelbare lekbakken van PE zijn er in de bijpassende afmetingen.

meer weten

Met de DULCONNEX API kunt u uw gegevens op aanvraag vanuit de DULCONNEX Cloud oproepen. Gebruik deze voor de integratie in bestaande procesbesturingssytemen, SCADA, mobiele of web-apps alsmede MES of wissel gegevens met andere digitale oplossingen uit.

meer weten

De mobiele productassistent van de volgende generatie, van ProMinent – DULCONNEX Blue. Met deze intelligente app kunt u via Bluetooth uw pompen op gebruiksvriendelijke en slimme wijze aansturen.

meer weten

De DULCONNEX Gateway draagt de gegevens van standaard ondersteunde producten op veilige en betrouwbare wijze over aan de DULCONNEX Cloud.

meer weten

Het DULCONNEX Platform is een webbased IIoT-platform voor digitaal fluidmanagement. De webapplicatie biedt u, onafhankelijk van uw locatie, eenvoudige toegang tot alle relevante installatie- en procesgegevens, waarmee de inzetbaarheid van de installatie wordt verhoogd. Door een permanente bewaking van belangrijke parameters kan de proceskwaliteit optimaal worden ingericht en de veiligheid van de medewerkers worden verhoogd. Uitgebreide protocollering en geautomatiseerd opstellen van rapportages maakt het voldoen aan de documentatieverplichtingen eenvoudiger.

meer weten

Metingen van de pH-waarde met DULCOTEST-sensoren: Exacte, betrouwbare en aan de applicatie aangepaste meetwaarden in realtime. Chemische processen dankzij nauwkeurige meetwaarden sturen, regelen en controleren.

meer weten

Redox-meting met DULCOTEST-sensoren: Exacte, betrouwbare en aan de applicatie aangepaste meetwaarden in realtime. Toepasbaar op het gebied van waterbehandeling en industrieel proceswater met hoge eisen.

meer weten

Broom-meting met DULCOTEST-sensoren: Bij desinfectieprocessen met broom veilig doseren. Toepasbaar bij de meest uiteenlopende waterkwaliteiten dankzij een grote robuustheid.

meer weten

De chloordioxide-meting met DULCOTEST-sensoren levert bij alle oxidatie- en desinfectietaken nauwkeurige, betrouwbare en aan de applicatie aangepaste realtime-meetwaarden.

meer weten

Chloriet-metingen met DULCOTEST-sensoren bij desinfectieprocessen met chloordioxide – hoge procesveiligheid gewaarborgd.

meer weten

Nauwkeurige fluoridedetectie met DULCOTEST-sensoren bij de bewaking van drinkwater en afvalwater, geschikt voor pH-waarden tot 9,5.

meer weten

Sensoren voor geleidbaarheid voor optimale proceskoppeling: DULCOTEST-sensoren dekken een breed scala aan meeteisen af en maken steeds de beste oplossing voor een meettaak mogelijk.

meer weten

Breed toepasbare sensor voor het meten van de in het water opgeloste zuurstof vanaf 0,1 ppm tot zuurstofverzadiging. Voor inbouw in standaard dompelbuizen of in de bypassleiding van de processtroom. Toepassing in beluchtingsbassins van zuiveringsinstallaties, bij waterleidingbedrijven, visteelt of voor bewaking van oppervlaktewater. Minimale onderhoudseisen dankzij optisch meetprincipe.

meer weten

Ozon-meting bij oxidatie- en desinfectietaken: met DULCOTEST-sensoren exacte en aan de applicatie aangepaste realtime-meetwaarden verkrijgen.

meer weten

Meting van de perazijnzuur-concentratie met DULCOTEST-sensoren: Nauwkeurig en betrouwbaar voor de desinfectie in veiligheidsgevoelige applicaties in de levensmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en medische branche. Ook toepasbaar bij afvalwaterbehandeling.

meer weten

Desinfectie van zwembadwater met de voor de applicatie geoptimaliseerde DULCOTEST-sensoren voor totaal beschikbaar chloor - exacte meetwaarden en hoge procesveiligheid gewaarborgd.

meer weten

Totaal chloor betrouwbaar meten met de veelzijdig toepasbare DULCOTEST-sensoren voor totaal chloor. Nauwkeurige meetwaarden en hoge bewakings- en procesveiligheid zijn gewaarborgd.

meer weten

DULCOTEST-sensoren voor vrij chloor zorgen bij elke desinfectietaak voor exacte meetwaarden en een hoge bewakings- en procesveiligheid en werken applicatiegebaseerd.

meer weten

Waterstofperoxide-meting met DULCOTEST-sensoren: Efficiënte en betrouwbare bepaling van de concentratie van waterstofperoxide - toepasbaar in de meest uiteenlopende situaties.

meer weten

Temperatuurmeting met DULTOTEST-sensoren: Toepasbaar voor directe temperatuurmeting of voor temperatuurcompensatie bij de meting van pH-waarde, fluoride-waarde, geleidbaarheid, chloordioxide-waarde of waterstofperoxide-waarde.

meer weten

CHLORINSITU IIa is een compacte on-site elektrolyse-installatie voor de productie van een chloraatarme hypochlorietoplossing uit zout en elektriciteit. Bijzondere voordelen zijn de eenvoudige procesbesturing en de hoge bedrijfsveiligheid van de installatie door de geïntegreerde be- en ontluchting.

meer weten

Elektrolyse-installaties van het type CHLORINSITU V Plus produceren een zeer zuiver chloorgas rechtstreeks op locatie en hebben daarvoor uitsluitend zout, water en stroom nodig. Pieken in de vraag kunne met deze installatie worden opgevangen (Plus-systeem). Bijzonder geschikt voor installaties voor de desinfectie van drinkwater, afvalwater, proceswater en het water voor zwembaden en koeltorens.

meer weten

Elektrolyse-installaties van het type CHLORINSITU V vervangen de chloorgasinstallatie in het zwembad en hiervoor wordt uitsluitend zout, water en stroom benodigd.

meer weten

Efficiënte productie van het zeer effectieve desinfectiemiddel DULCOLYT 400 met een zeer laag chloride- en chloraatgehalte. Ideaal voor bijzonder gevoelige toepassingen in de dranken- en levensmiddelenindustrie, bijv. voor de productie van babyvoeding. Maximale bescherming tegen corrosie en zeer rendabel.

meer weten

De CHLORINSITU IIa XL is de nieuw ontwikkelde buiscelelektrolyse voor de productie op locatie van grote hoeveelheden hypochloriet. De installatie overtuigt door de eenvoudige bediening en het superieure rendement bij een optimale stabiliteit van het proces, waarmee een betrouwbare desinfectie van grotere volumestromen is gegarandeerd.

meer weten

Productie van een natriumhypochlorietoplossing voor kleinere zwembaden: Elektrolyse-installaties CHLORINSITU III Compact.

meer weten

Zeer zuiver, resp. chloride- en chloraatarme chloorbleeklogen vragen om een gespecialiseerde installatietechniek. De elektrolyse-installatie CHLORINSITU III is de oplossing. Toepasbaar bij drinkwater, afvalwater, proceswater, zwembadwater of in koeltorens.

meer weten

CHLORINSITU IV Compact elektrolyse-installaties produceren met een vacuümproces zeer zuiver chloorgas. Voordelig, robuust en ruimtebesparend.

meer weten

De excenter-schroefpomp SPECTRA doseert vloeibare polyelektrolyten in geconcentreerde en verdunde vorm. De pomp is bijv. toepasbaar bij de afvalwaterbehandeling of het ontwateren van slib.

meer weten

Fotometers meten volgens het fotometrisch principe vrijwel alle desinfectiemiddelen en de pH-waarde. Ze zijn transportabel, compact en maken een veilige, eenvoudige meting mogelijk.

meer weten

Als zeer robuuste hydraulische membraandoseerpomp voldoet de HYDRO-serie aan de hoogste veiligheidseisen. De modulaire opbouw met naar keuze één of twee doseerkoppen, 4 transmissie-overbrengingsverhoudingen, 2 doseerkopgrootten en 3 doseerkopmaterialen biedt een zeer hoge flexibiliteit binnen het toepassingsgebied.

meer weten

De robuuste hydraulische membraandoseerpomp Makro/ 5 garandeert een hoge procesveiligheid. De modulaire opbouw biedt een zeer grote flexibiliteit, er is een veelvoud aan aandrijvingsvarianten beschikbaar.

meer weten

De metaal-membraandoseerpompen ORLITA MHHP zijn speciale pompen die ook bij zeer hoge drukken tot 3.000 bar voor een nauwkeurige pompcapaciteit zorgen.

meer weten

Als buitengewoon robuuste hydraulische membraandoseerpomp, voldoet de ORLITA Evolution E1Sa/E2Sa aan de hoogste veiligheidseisen. Deze pomp onderscheidt zich door een meerlaags PTFE-membraan met geïntegreerde membraanbreukbewaking/signaleringssysteem en door de unieke membraanpositieregeling.

meer weten

De ORLITA Evolution mikro is een innovatieve microdoseerpomp voor hoge drukken. De hydraulische membraandoseerpomp is de eerste pomp van dit type met een elektronisch gestuurde, lineaire directe aandrijving. De aandrijving bevat slechts weinig mechanische functionele elementen en werkt daardoor vrijwel onderhoudsvrij.

meer weten

Als zeer robuuste hydraulische membraandoseerpomp, voldoet de ORLITA Evolution aan de hoogste veiligheidseisen. Deze pomp onderscheidt zich door een meerlaags PTFE-membraan met geïntegreerde membraanbreukbewaking/-signalering en door de unieke membraanpositieregeling.

meer weten

De membraandoseerpomp ORLITA MH heeft een robuust metalen membraan. Dit zorgt voor nauwkeurige pompcapaciteiten, ook bij zeer hoge druk. De ORLITA MH is modulair opgebouwd en daarom flexibel toepasbaar. Zo is een veelvoud aan aandrijvingsvarianten beschikbaar; drijfwerken, aandrijvingen en doseerkoppen zijn vrij combineerbaar.

meer weten

De HYDRO API 675-serie is een zeer robuuste hydraulische membraandoseerpomp die voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en is ontwikkeld conform API 675. Hiervoor zorgen bijv. de meerlaags PTFE-membraan met membraanbreukbewaking, de Full-motion Drive en de automatische ontluchting. De modulaire opbouw biedt zeer hoge flexibiliteit bij de toepassingsgebieden.

meer weten

De hydraulische membraandoseerpomp ORLITA MF biedt betrouwbare doseercapaciteiten, ook onder hoge drukken, en is modulair opgebouwd en daarom ook flexibel toepasbaar. Door het bouwdoosprincipe kan deze pomp worden aangepast aan uw eisen, ook bij zeer hoge pompcapaciteiten.

meer weten

De installatie voor omgekeerde osmose DULCOSMOSE BW is het standaardsysteem voor de moderne ontzilting van brak water. Met de nieuwste generatie "High rejection low pressure"-membraan bereiken de installaties maximale permeaatcapaciteiten bij middelgrote werkdrukken. Hierdoor dalen de investerings- en bedrijfskosten.

meer weten

Installatie voor omgekeerde osmose DULCOSMOSE SW is het standaardsysteem voor moderne zeewaterontzilting. Met de nieuwste generatie "High rejection low pressure"-membraan bereiken deze installaties maximale permeaatcapaciteiten bij middelmatige werkdrukken. Hierdoor dalen de investerings- en bedrijfskosten.

meer weten

De installatie voor omgekeerde osmose DULCOSMOSE TW is het standaardsysteem voor moderne drinkwaterontzilting. Maximale permeaatcapaciteit bij lage werkdrukken zorgen voor geringe investerings- en bedrijfskosten.

meer weten

Universeel toepasbare magneetdoseerpomp voor het doseren van vloeibare media bij de waterbehandeling en bij chemische processen: Magneet-membraandoseerpomp beta. Voordelig, tegen overbelasting beveiligd, aanpasbaar aan de aanwezige signaalgevers.

meer weten

Maak kennis met een doseerpomp die op het punt van productiviteit, betrouwbaarheid en efficiency nieuwe maatstaven zet.

meer weten

De gamma/ XL is een intelligente, in netwerken opneembare, magneet-membraandoseerpomp, die op het punt van productiviteit, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie nieuwe maatstaven zet.

meer weten

Het meet- en regelapparaat AEGIS II meet en regelt continu de geleidbaarheid en regelt de biociden-concentratie en houdt zo leidingen en warmtewisselaars schoon.

meer weten

AEGIS S is een eenvoudig te bedienen meet- en regelapparaat voor verdampingskoelinstallaties. Het werd ontwikkeld om het koelproces betrouwbaar draaiende te houden. AEGIS S meet de geleidbaarheid en regelt de dosering van biociden en corrosiebeschermingsmiddelen, waardoor biologische groei wordt voorkomen en buisleidingen schoon worden gehouden.

meer weten

De AEGIS X waarborgt het bedrijf van verdampingskoelinstallaties met een maximaal rendement. De regelaar is buitengewoon flexibel en geschikt voor koelinstallaties met een groot aantal parameters. Met digitale communicatiemogelijkheden kunnen koeltorens heel eenvoudig op afstand worden bewaakt en kunnen hun gegevens worden geanalyseerd.

meer weten

Als meet- en regelapparaat bij de wateranalyse is de DULCOMETER Compact de juiste regelaar voor regeltaken waarbij slechts een eenzijdige regeling nodig is.

meer weten

Het meet- en regelapparaat DULCOMETER D1Cb/D1Cc kan bij de drinkwaterbehandeling, afvalwaterbehandeling of voor vele andere sectoren worden toegepast voor regeltaken. Veilig, comfortabel, overzichtelijk dankzij groot verlicht grafisch display, bedieningsmenu met heldere tekst en pH-sensorbewaking.

meer weten

Wenst u een eenvoudig meet- en regelapparaat voor wateranalyse? Dat eenvoudig te bedienen is en waarbij u alle gangbare meetgrootheden per kanaal vrij kunt kiezen? Dat is er: onze DULCOMETER diaLog DACb! Het is bovendien geschikt voor ethernet/LAN en kan optimaal worden geïntegreerd in bestaande netwerken.

meer weten

Het meet- en regelapparaat DULCOPOOL maakt een eenvoudig beheer mogelijk van privézwembaden. De bediening verloopt via een touchscreen. DULCOPOOL regelt de pH-waarde en de chloorcencentratie geheel automatisch met behulp van twee slangenpompen, die in het apparaat zijn geïntegreerd.

meer weten

Bewaken en behandelen van afvalwater met DULCOTROL afvalwater – het compacte meet- en regelsysteem, speciaal toegesneden op de gemeentelijke en industriële afvalwaterbehandeling.

meer weten

De SlimFLEX 5a koeltorenregelaar meet en regelt continu de geleidbaarheid en regelt de dosering van biociden. Hierdoor blijft het leidingwerk schoon en wordt legionellabesmetting voorkomen.

meer weten

Bewaken en behandelen van koelwater met DULCODOS koelwater – het compacte meet- en regelsysteem, speciaal toegesneden op de toepassingen koelwaterbehandeling in verdampingskoelinstallaties en natte afscheiders.

meer weten

Het meet- en regelsysteem DULCOMARIN 3 is uw digitale koppeling met de technologie van de toekomst. Het systeem regelt het volledige zwembad – van het zwemparadijs tot uw privézwembad – en kan als multipoolsysteem worden ingezet voor maximaal 16 filtercircuits.

meer weten

Bewaken en behandelen van drinkwater, resp. water dat vergelijkbaar is met drinkwater, met DULCOTROL drinkwater/F&B – het compacte meet- en regelsysteem, speciaal toegesneden op de waterbehandeling in waterleidingbedrijven en in de levensmiddelen- en drankindustrie.

meer weten

De meetomvormer DULCOMETER DMTa zorgt voor het omvormen van de sensorsignalen voor pH-, redox-waarde, chloorconcentratie en geleidbaarheid naar een storingsongevoelig 4-20 mA analoog signaal. Flexibel, veilig en altijd de optimale meetwaarderesolutie.

meer weten

Vertroebelingsmetingen met DULCOTEST DULCO turb C: Compact meetapparaat, dat werkt op basis van een stroolichtmeting, voor de vertroebelingsmeting met een groot meetbereik en verschillende uitvoeringen om te kunnen voldoen aan ISO- en EPA-normen, evenals met en zonder automatische reiniging.

meer weten

De membraandoseerpomp MAKRO TZMb met verstelbare excentrische aandrijving en mechanisch bediend meerlaagsveiligheidsmembraan kan door de modulaire opbouw uitstekend worden aangepast aan de capaciteitseisen van de betreffende toepassing.

meer weten

De membraandoseerpomp EXTRONIC is zeer geschikt voor gevoelige toepassingsgebieden met vloeibare media in opstellingsruimten met gasexplosiegevaar, vanwege de goedgekeuring volgens EU-EX-richtlijn 2014/34 EU (ATEX).

meer weten

De motor-membraandoseerpomp alpha is een doseerpomp voor vloeibare media en de optimale oplossing bij eenvoudige toepassingen. Robuust, geluidsarm, chemicaliënbestendig, met een nauwkeurige dosering evenals een goede aanzuigcapaciteit.

meer weten

De sigma-membraandoseerpompen in de uitvoering Hygienic Design, zijn optimaal vormgegeven voor zo min mogelijk dode hoeken, waar mogelijk naadloos en met gladde oppervlakken waar deze in contact komen met het medium, eenvoudig en flexibel inzetbaar in toepassingen waarin optimale hygiëne vereist wordt.

meer weten

Het besturingstype Sigma is een intelligente, flexibele motor-membraandoseerpomp, die op de gebieden van bedieningsgemak, betrouwbaarheid en veiligheid nieuwe maatstaven zet.

meer weten

Het besturingstype Sigma is een intelligente, flexibele motor-membraandoseerpomp, die op de gebieden van bedieningsgemak, betrouwbaarheid en veiligheid nieuwe maatstaven zet.

meer weten

Het besturingstype Sigma is een intelligente, flexibele motor-membraandoseerpomp, die op de gebieden van bedieningsgemak, betrouwbaarheid en veiligheid nieuwe maatstaven zet.

meer weten

De Sigma/ 1 Basis is een zeer robuuste motor-membraandoseerpompen met gepatenteerd meerlaagsveiligheidsmembraan een hoge procesveiligheid. Deze biedt een veelvoud aan aandrijfvarianten, zoals draaistroom- of 1-fase wisselstroommotoren, ook voor Ex-zones.

meer weten

Robuuste motor-membraandoseerpompen zoals de Sigma/ 2 Basis, waarborgen met gepatenteerd meerlaagsveiligheidsmembraan een hoge procesveiligheid. De membraandoseerpomp biedt een veelvoud aan aandrijfvarianten, ook voor Ex-zones.

meer weten

Het gepatenteerd meerlaagsveiligheidsmembraan een hoge procesveiligheid is slechts één van de kenmerken van de zeer robuuste motor-membraandoseerpomp Sigma/ 3 Basis. Bovendien biedt deze een veelvoud aan aandrijfvarianten, zoals draaistroom- of 1-fase wisselstroommotoren, ook voor ATEX-zones.

meer weten

Als nanofiltratie-installatie kan de DULCOSMOSE NF op compacte en voordelige wijze de deelontzilting verzorgen in industriële toepassingen. Maximale permeaatcapaciteit bij lage werkdrukken zorgt dankzij het nieuwste "Ultra low pressure"-membraan voor lage bedrijfskosten.

meer weten

Onze kunststof tanks garanderen de naleving van alle wettelijk voorschriften; daarbij is rekening gehouden met de landenspecifieke vergunningen die de productie en het bedrijf van installaties voor de opslag en dosering van milieugevaarlijke stoffen regelen.

meer weten

DULCOZON OZLa is een ozongenerator met lage levenscycluskosten. Het systeem combineert een hoge ozonconcentratie met een ongeëvenaard rendement.

meer weten

OZONFILT OZMa staat voor de hoogst mogelijke bedrijfsveiligheid bij minimale bedrijfskosten. De ozongenerator is onderhoudsvrij en produceert maximaal 420 g/h ozon uit perslucht.

meer weten

OZONFILT OZVb heeft een hoge capaciteit, is compact en is perfect geschikt voor een efficiënte ozonproductie uit perslucht, binnen een capaciteitsbereik tot 70 g/h. De sleutelklaar afgeleverde ozoninstallatie met menginrichting biedt alles dat nodig is voor een veilig en probleemloos bedrijf.

meer weten

De plunjerdoseerpomp Makro TZ maakt indruk door de hoge procesveiligheid en een grote flexibiliteit en kan door de modulaire opbouw uitstekend worden aangepast aan de capaciteitseisen van de betreffende toepassing.

meer weten

De plunjerdoseerpomp Makro/ 5 is binnen het lagedrukbereik vrijwel universeel toepasbaar en kan door de modulaire opbouw uitstekend worden aangepast aan de capaciteitseisen van de betreffende toepassing.

meer weten

De plunjerdoseerpomp ORLITA DR heeft geen ventielen nodig en kan daarom worden gebruikt binnen een breed slagfrequentiebereik. Hierdoor is deze pomp geschikt voor toepassing bij hoogviskeuze en zeer hoogviskeuze media tot 106 mPas binnen een breed temperatuurbereik van -40 °C tot +400 °C.

meer weten

De krachtige plunjerdoseerpomp ORLITA PS maakt nauwkeurige pompcapaciteiten mogelijk, ook bij zeer hoge drukken en temperaturen tot +400 °C. De ORLITA PS-pomp is modulair geconstrueerd en daardoor flexibel inzetbaar.

meer weten

De plunjerdoseerpomp Sigma SBKa is een zeer robuuste plunjerdoseerpomp met krachtige plunjers en de mogelijkheid van het instellen van de pompcapaciteit in stappen van 0,2%. Deze biedt een veelvoud aan aandrijfvarianten, zoals draaistroom- of 1-fase wisselstroommotoren, ook voor Exe- Exde-zones met ATEX-goedkeuring.

meer weten

Het beheer van chemicaliën kan heel eenvoudig zijn - wanneer gebruik wordt gemaakt van de nieuwe radarniveausensor DULCOLEVEL.

meer weten

In de modulaire bypassarmatuur BAMa kunnen ProMinent-sensoren voor de waterbereiding worden geplaatst. Deze wordt eenvoudig in een bypass van de proceshoofdleiding ingebouwd en is in verschillende varianten optimaal geconfigureerd voor vele toepassingen in de waterbereiding - van drinkwater, water voor zwembad & wellness tot industrieel water.

meer weten

DULCOFLEX DFXa doseert uitgassende, viskeuze, schurende of schuifgevoelige media en stelt nieuwe normen in de dosering. Een lineaire en herhaalbare dosering (± 1%) is met deze slangenpomp onder alle procesomstandigheden gegarandeerd. De slang is eenvoudig te vervangen.

meer weten

De ventielloze slangendoseerpomp DULCO flex Control - DFYa garandeert nauwkeurige, lineaire en herhaalbare dosering onder alle procesomstandigheden. De pomp doseert probleemloos uitgassende, viskeuze, deeltjes bevattende of schuifgevoelige media - Zo stelt ProMinent met zijn slangenpompen nieuwe normen in de dosering.

meer weten

De slangpomp DULCOFLEX DF2a doseert chemicaliën functioneel, voordelig en stil – optimaal voor toepassing in zwembaden, whirlpools en wellness-omgevingen.

meer weten

De slangpomp DULCOFLEX DF4a voor het doseren van vlokmiddelen en actieve kool voor een exacte en nauwkeurige waterbehandeling. Deze is optimaal voor toepassing in zwembaden, whirlpools en wellness-omgevingen. Een werkdruk tot 4 bar is mogelijk.

meer weten

De slangpomp DULCOFLEX DFBa is ontworpen voor lage en middelgrote pompcapaciteiten tot maximaal 800 l/h. Afhankelijk van de toepassing kan de pomp worden ingesteld voor een tegendruk tot maximaal 8 bar.

meer weten

Hoge pompcapaciteiten zijn met de slangpomp DULCOFLEX DFCa geen probleem. Voor industrieel gebruik is hij speciaal uitgerust met rollen en slangen versterkt met vlechtwerk.

meer weten

De slangpomp DFDa is ontworpen voor zeer grote pompcapaciteiten en hoge drukken en overtuigt door een zeer rustige loop en een lange levensduur. Hij is uitgerust met glijschoenen en slangen versterkt met vlechtwerk – perfect voor industriële toepassingen.

meer weten

OZONFILT Compact OMVb is een complete, bedrijfsgereed gemonteerde systeemoplossing voor de productie en dosering van ozon. De componenten zijn hierbij optimaal op elkaar afgestemd.

meer weten

De leeginrichting dient voor het opnemen en legen van een Big Bag tot 1.000 kg. De Big Bag wordt met de heftraverse in het frame gehangen. De 30 liter poederopslagtank dient voor de overdracht van het poeder naar een transportinrichting.

meer weten

Met z'n unieke constructie is de doseerschroef met meerdere schroeven zeer geschikt voor de dosering van poeders en granulaten.

meer weten

De ultrafiltratie-installatie DULCOCLEAN UF verwijdert via membraantechnologie veilig vertroebelende stoffen, deeltjes en microbiologische verontreinigingen.

meer weten

De UV-installatie werkt energiezuinig en schoon op basis van traploos regelbare middendrukstralers en kan zo schommelingen in de waterkwaliteit of vervuilingen automatisch compenseren.

meer weten

UV-installatie met hygiënisch design van de bestralingskamer. Voor een veilige desinfectie en een constante kwaliteit in uw productieproces.

meer weten

UV-installatie DULCODES LP voor drinkwaterdesinfectie, uitgebreid gecertificeerd volgens internationaal erkende normen DIN-DVGW/ÖNORM/SVGW/ACS/UVDGM. Toekomstgerichte waterbehandeling - uiterst efficiënt door VARIO-Flux-stralers met dynamische stralerverwarming.

meer weten

Bij de desinfectie van suikersiroop worden thermoresistente kiemen de wacht aangezegd door de UV-installatie DULCODES LP TL. Waar de conventionele hogetemperatuurspasteurisatie niet afdoende is, desinfecteert het UV-licht binnen zeer korte tijd en zonder warmtetoevoer.

meer weten

Zout zee- of thermaalwater zonder corrosiegerelateerde problemen met de UV-installatie DULCODES LP-PE kunststof desinfecteren. De UV-installatie bestaat uit een reactor en een UV-sensor van UV-bestendige kunststof.

meer weten

De unieke UV-installaties DULCODES LP staan voor innovatieve waterbehandeling – efficiënt en chemievrij.

meer weten

De UV-installatie DULCODES MP voor een efficiënte afbraak van gebonden chloor in zwembaden. De typische zwembadgeur wordt geëlimineerd, ogen, neus en huid worden niet meer geïrriteerd. Naast de verbetering van de waterkwaliteit, zorgen de lage investeringskosten en de grote besparing op het verbruik van schoon drinkwater en energie voor korte amortisatietijden.

meer weten

Het toepassingsgebied van de DULCOTRANS is afhankelijk van de chemische bestendigheid van de gebruikte materialen.

meer weten

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren