Zoeksuggesties

Imperial Palace Saipan - pure luxe midden in de Stille Oceaan

Prachtig en luxueus - op het eiland Saipan heeft een Chinese investeerder een topklasse resort laten bouwen. De vereiste vlekkeloze behandeling van drinkwater en zwembadwater wordt uitgevoerd door omgekeerde osmose en uv-installaties van ProMinent.

Hoe gaat dat in de Stille Oceaan?

Midden in de Stille Oceaan ligt Saipan, het grootste eiland en hoofdstad van de Noordelijke Marianen-eilandenketen, die tot de VS behoort. Met het vliegtuig vanuit Manilla of vanaf Tokio bereik je Saipan in ruim vier uur. Omringd door een natuurlijk koraalrif, is het eiland een van de wereldwijde droombestemmingen voor duikers. De grootste plaats en populaire toeristische trekpleister is Garapan aan de westkust. Het tropische zeeklimaat zorgt het hele jaar door voor lucht- en zeewatertemperaturen tussen 25° en 29° graden. De ideale plek om een fantastisch luxe hotel te openen met casino's en uitzonderlijk entertainment. Maar zoals op de meeste eilanden is er één grote uitdaging: altijd voldoende drinkwater van perfecte kwaliteit voor de veeleisende gasten leveren. Uitgebreide ervaring met het realiseren van grote projecten en uitstekende referenties in de hotelsector kwalificeren ProMinent als partner in de waterbehandeling.

Kerngegevens

  • Groot project voor drinkwatervoorziening van een luxe resort op Pacific Island met meer dan 300 hotelkamers, suites en 15 villa's
  • Complete techniek voor de zeewaterbehandeling bestaande uit twee omgekeerde osmose installaties SW en 18 uv-installaties voor de chemievrije desinfectie
  • In totaal 27 uv-installaties voor waterdesinfectie voor tal van zwembadinstallaties

Waterbehandeling par excellence

In overeenstemming met de eisen van de werkmaatschappij Imperial Pacific International Holdings Ltd. worden hightech systemen van ProMinent gebruikt. In september 2017 werden de volgende componenten en installaties in bedrijf genomen: Twee omgekeerde osmose installaties SW met een geïntegreerd halfautomatisch reinigingssysteem voor de behandeling van 600 m³ zeewater per dag; een voedingswaterpomp en vijf lobbenpompen voor de ontwatering van concentraat- en terugspoelwater; de bijbehorende krachtige meet- en regeltechniek; 18 uv-installaties Dulcodes Z (ANSI-conform) uitgerust met energiezuinige high-power schijnwerpers Opti-Flux 300 W. Voor de desinfectie van het zwembadwater werden bovendien 23 uv-installaties van het type Dulcodes A met een stralingsvermogen tussen 1.000 en 3.000 watt en vier installaties van het type Dulcodes LP inclusief pompen en sensoren geïnstalleerd.

Toptechniek in het tropisch paradijs

Of het nu gaat om de ijsblokjes in het cocktailglas of het kristalheldere zwembadwater in de Premier Pool Suite – de systemen van ProMinent garanderen 24 uur per dag een optimale bedrijfszekerheid evenals de betrouwbare en chemievrije behandeling van drinkwater en zwembadwater. De omgekeerde osmose installaties van hoogwaardige materialen zijn uitstekend beschermd tegen corrosie en bieden een buitengewoon lange levensduur van het membraan. Ze kunnen aan de speciale eisen van de klanten aangepast worden en het complete behandelingsproces kan via een PLC gevisualiseerd worden. Een ander voordeel is de uitvoerige scholing van het bedieningspersoneel ter plekke. Deze service van ProMinent werd ook zeer gewaardeerd in het Imperial Palace, want daarmee wordt het mogelijk de complete installatietechniek onafhankelijk af te handelen en snel in te grijpen bij een eventuele storing. Conclusie: Alles prima in orde in het paradijs!

  • Veilige drinkwatervoorziening door behandeling van zeewater met omgekeerde osmose installaties
  • Perfecte kwaliteit en een uitstekende smaak van het geproduceerde water
  • Chemievrije desinfectie van drinkwater en zwembadwater met uv-installaties
  • Zelfstandig gebruik van de complete installatietechniek dankzij de scholing van het bedieningspersoneel ter plekke

Gebruikte producten - Imperial Palace Saipan - pure luxe midden in de Stille Oceaan

Neem contact met ons op

Dominique BERGER

Managing Director, ProMinent Belgium S.A., N.V.

»Mijn team en ik helpen u graag! Neem gerust contact met ons op.«

+32 (0)2 391 42 80  Aanvraag versturen   

Meer praktijkvoorbeelden voor deze branche

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren