Zoeksuggesties

Vindingrijk, vooruitstrevend en open

Van de uitvinding van de magneetdoseerpomp naar de wereldwijde oplossingspartner voor effectieve doseertechniek en efficiënte technologie voor waterbehandeling en waterdesinfectie.

Het in Heidelberg gevestigde ProMinent-concern ontwikkelt en produceert sinds meer dan 55 jaar componenten en systemen rond het doseren van vloeistoffen en oplossingen voor de waterbehandeling en waterdesinfectie.

Onze basis

Het fundament van het wereldwijde succesverhaal van ProMinent vormen kwalitatief hoogwaardige producten op de basis van decennialange engineering-deskundigheid, gefundeerde applicatiekennis en continue bereidheid tot vernieuwing. Daarom investeert het concern voortdurend in onderzoek en ontwikkeling. ProMinent beschikt bovendien over een hoge productiediepte op in totaal twaalf productielocaties wereldwijd, inclusief Heidelberg. Dit garandeert topkwaliteit voor onze klanten en maakt ons onafhankelijk van schommelingen in de toeleveringsmarkt.

Ons doel

Het modulaire ProMinent-portfolio, dat is geïntegreerd in doordachte oplossingen, geeft onze klanten uit de verschillende branches maximale veiligheid en efficiëntie – in de specifieke productieprocessen wanneer en waar dan ook.
Dicht bij de klant te staan, betekent voor ons om samen met de klant een passende oplossing voor zijn individuele behoeften uit te werken. Persoonlijk toepassingsadvies en een soepele projectafwikkeling zijn evenzeer onderdeel van onze dienstverlening als de uitgebreide wereldwijde service.

Onze inzet

Met passie en betrokkenheid staan we heel bewust achter milieuvriendelijke, duurzame en voordelige oplossingen op het gebied van doseertechniek en waterbehandeling.
In meer dan 100 landen zetten rond 2.600 medewerkers in eigen verkoop-, productie- en servicebedrijven zich dagelijks ervoor in om onze klanten voor ieder product snelle en betrouwbare service te verlenen. Want de toppositie van het ProMinent-concern op de wereldmarkt spoort ons telkens opnieuw tot perfectie aan en verplicht ons tegelijkertijd om verantwoord te denken en te handelen.

ProMinent in Motion

Mission Statement

"ProMinent is de betrouwbare oplossingspartner voor waterbehandeling en de toonaangevende fabrikant van componenten en systemen op het gehele gebied van de fluid-doseertechniek. Met onze innovatieve producten, services en branchespecifieke oplossingen werken wij voor meer efficiëntie en veiligheid voor onze klanten – wereldwijd."

Ons doel
Meer efficiëntie en veiligheid voor onze klanten

Onze markt
Waterbehandeling en het gehele toepassingsgebied van fluid-doseertechniek – wereldwijd

Onze diensten
Componenten, systemen, services en branchespecifieke oplossingen

Onze waarden

  • Betrouwbaarheid
  • Innovatiekracht
  • Oplossingsgerichtheid
  • Mondialiteit

Neem contact met ons op

Dominique BERGER

Managing Director, ProMinent Belgium S.A., N.V.

»Mijn team en ik helpen u graag! Neem gerust contact met ons op.«

+32 (0)2 391 42 80  Aanvraag versturen   

Formulier sluiten

Uw aanvraag

Persoonlijke informatie


Bijlage Maximum file size 10 MB
Uploaden volgend bestand

Persoonlijke informatie


Controleer alle gegevens en vul de verplichte velden in.
*Verplichte velden

Controleren en versturen


Persoonlijke informatie:
Aanspreektitel
Titel
lastname  
Voornaam  
Bedrijf
Klantnummer
E-mailadres
Telefoonnummer
Straat
Huisnummer
Plaats  
Land
Mij terugbellen Ja

Stap terug

Meer onderwerpen

ProMinent Newsletter - customized to your industry. Register now .