Zoeksuggesties

Natuur en wellness par excellence

Wie pure ontspanning te midden van een adembenemend natuurlandschap zoekt, is in Hotel Jagdhof in het Stubaital op de juiste plaats. In de fantastische en veelvuldig onderscheiden spa-zone zorgt moderne toptechnologie voor de optimale werking van de zwembaden.

Wellness van de hoogste klasse

Het met vijf sterren onderscheiden Relais & Châteaux SPA-Hotel Jagdhof in Neustift vlak bij Innsbruck ligt te midden van het prachtige Tiroolse berglandschap. Exclusief wooncomfort met 70 royale kamers, twee zonneterrassen en een grote natuurtuin vormen het decor van dit buitengewone wellnessaanbod. De hotelgasten worden bovendien verwend met culinaire heerlijkheden uit de gourmetkeuken en de uitgelezen wijnkelder.

Het absolute hoogtepunt van Hotel Jagdhof is de 3.000 vierkante meter grote spa-zone op twee verdiepingen. De spa biedt in de vitawereld met 20 verschillende inrichtingen en de holistische behandelingen buitengewone mogelijkheden voor individuele regeneratie.

Het buitenbad en de outdoor-jacuzzi worden het hele jaar door verwarmd. Binnen zijn nog meer zwembaden te vinden en zelfs een Fontein van de Eeuwige Jeugd met onderwatermuziek. Eind 2010 werd de wellness-zone gemoderniseerd. Daarbij lag de focus op de waarborging van een constant hoge waterkwaliteit en de centrale besturing van de diverse installaties.

Kerngegevens

  • Modernisering van de wellness-zone met talrijke spa-inrichtingen en baden
  • Focus op de centrale en simultane bewaking en besturing van alle parameters in meerdere watercircuits
  • Zoeken naar een betrouwbare technologiepartner met een breed serviceaanbod

CAN-bus in plaats van kabelwirwar

Voor de modernisering waren alle zwembaden en jacuzzi's in de spa-zone voorzien van eigen regelaars voor de dosering van chloor en de regeling van de pH-waarde. Met de CAN-bus-technologie van het effectieve en wereldwijd veelvuldig toegepaste meet- en regelapparaat DULCOMARIN® II is voor de installatie nog maar één bus-kabel nodig. Want alle aangesloten ProMinent-componenten, zoals bijvoorbeeld sensoren, worden door de centrale eenheid automatisch herkend. Met deze enige busleiding van bijna 100 meter lengte worden in Hotel Jagdhof alle 15 CAN-modules met elkaar verbonden. Doordat het aantal benodigde kabels aanzienlijk wordt verlaagd, bespaart het hotel veel tijd en kosten wat met name in deze branche een belangrijk voordeel is.

Comfort door onderlinge verbinding

De gegevens van de relevante parameters pH-waarde, temperatuur en chloor uit alle vier bassins worden nu aan de centrale eenheid doorgegeven en daar bewaakt. Met de DULCOMARIN® II kunnen maximaal 16 subsystemen met resp. 10 meetparameters in zwembaden worden geregeld. De ingebouwde datalogger met beeldschermschrijver, die de weergave van actuele en historische meetgegevens direct bij de regelaar mogelijk maakt, is ook bij de verantwoordelijken in het Tiroolse tophotel uitermate populair. Hij maakt de snelle aanpassing en analyse van de meetparameters een stuk gemakkelijker. Zo zorgt de geïnstalleerde ProMinent-techniek decent en op de achtergrond voor een probleemloze werking in de spa-zone. Hotel Jagdhof in het Oostenrijkse Stubaital blijft altijd op het hoogste niveau: het biedt zijn gasten toonaangevende kwaliteit in een buitengewoon unieke omgeving.

  • Verbinding van 15 CAN-modules met meet- en regeleenheid DULCOMARIN® II
  • Gemakkelijke installatie en geringe moeite dankzij slechts één bus-kabel
  • Comfortabele pc- en internetverbinding via LAN-interface
  • Uitgebreide lokale service van ProMinent

»Via de LAN-interface van de DULCOMARIN® II profiteren we van comfortabel onderhoud op afstand en hebben we via de computer eenvoudig en overal toegang tot onze zwembadinstallaties. Het systeem draait zeer stabiel en ook onze waterwaarden, die geregeld d.m.v. steekproeven door de Duitse inspectiedienst voor zwembadhygiëne worden gecontroleerd, zijn volledig in orde.« -  Armin Pfurtscheller, hotelhouder

Neem contact met ons op

Dominique BERGER

Managing Director, ProMinent Belgium S.A., N.V.

»Mijn team en ik helpen u graag! Neem gerust contact met ons op.«

+32 (0)2 391 42 80  Aanvraag versturen   

Meer praktijkvoorbeelden voor deze branche

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren