Intern waterbeheer in hotels en ressorts
Het beste water ook voor de gastronomie en de wasserij
Verse lakens en geurende handdoeken op de kamers, vlekkeloos servies en heerlijk eten in het restaurant – ook hiervoor is ontzilt en kiemvrij water cruciaal. U hebt de kok, wij hebben de installatietechniek.
Vereisten - Intern waterbeheer in hotels en ressorts
Overzicht
Membraanfiltratie – het juiste recept voor ontzilting
Het interne waterbeheer profiteert aanzienlijk van volledig ontzilt en zachter water. In de hotelkeuken kan op duur afwasmiddel worden bespaard, personeelsintensief napoleren van het servies valt weg en de kwaliteit van het eten stijgt. In de wasserij worden afzettingen in de machines en ook het wasmiddelverbruik gereduceerd. Verwarmingssystemen en stoomproductie werken eveneens efficiënter en op lange termijn betrouwbaarder dankzij de uitdosering van corrosieremmers.
Membraanfiltratie is bij de waterbehandeling de uitgewezen techniek voor het verwijderen van deeltjes en zouten bij de laagst mogelijke bedrijfskosten. Met hun gedetailleerde branchekennis ontwerpen de ProMinent-deskundigen een klantspecifieke totaaloplossing met exact afgestemde voor- en nabehandeling. Complete, in standaard-transportcontainers ingebouwde installaties voor omgekeerde osmose zijn een van onze specialiteiten. Net als onze compleet voorgemonteerde doseersystemen die alleen nog maar hydraulisch of elektrisch aangesloten hoeven te worden – echt 'plug & play'.
Downloads
Geschikte producten - Intern waterbeheer in hotels en ressorts
Neem contact met ons op
Dominique BERGER
Managing Director, ProMinent Belgium S.A., N.V.
»Mijn team en ik helpen u graag! Neem gerust contact met ons op.«