Zoeksuggesties

Promotie van de wetenschap

Geheel in de geest van wijlen prof. dr. H.C. Viktor Dulger, de oprichter van onze firma en honorair-senator, worden jonge mensen onderscheiden voor baanbrekend werk en vooruitstrevende prestaties in de natuurwetenschappen.

Sinds jaar en dag wordt aan de Heidelbergse academie der wetenschappen de door de Viktor & Sigrid Dulger Stiftung in het leven geroepen Ecologieprijs uitgereikt. Met deze prijs worden jonge natuurwetenschappers onderscheiden die, ongeacht hun discipline, een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de bescherming van de natuur en het milieu.

Bovendien wordt elk jaar een milieuprijs gedoneerd, waarmee de universiteit Heidelberg uitmuntende examenwerkstukken, proefschriften, dissertaties of habilitaties op het gebied van milieuonderzoek beloont.

Als huldiging van de beste leerlingen van een jaargang, reikt de Industrie- und Handelskammer (IHK) Rhein-Neckar de ereprijs van de Viktor & Sigrid Dulger Stiftung uit, voor de beste tentamenresultaten van eerstejaarsstudenten en studenten aan vervolgopleidingen.

Andere maatschappelijke projecten

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren